✓ Gratis verzending

✓ Vandaag besteld = de volgende werkdag verzonden

Your cart

No products in the cart.

fenss

Welk traphekje past in een interieur vol design?

Hou je van een modern interieur en ben je gek op design? Ben je veel bezig met het creëren van een stijlvol huis? Hou je van woonprogramma’s op tv of lees je woontijdschriften zoals VT Wonen en Eigen Huis & Interieur?

Dan snappen we helemaal dat jouw kinderkamer geen inspiratieloos rommeltje wordt. Die wordt stijlvol! Jij bent misschien al heel lang bezig met de voorbereidingen, inclusief Pinterest-borden om de juiste stijl te zoeken en alle producten die daarbij passen. Functionaliteit is één ding, maar het oog wil ook wat!

Gelukkig is het niet nodig om concessies te doen. Er zijn tal van kwaliteitsproducten voor de baby- en kinderkamer te koop die ook nog eens feilloos passen in een modern interieur.

Trek de stijl van de kinderkamer door in het hele huis

Je kindvriendelijke en -veilige huis is meer dan alleen de slaapkamer van je kleintje; je hebt op veel meer plekken in huis producten nodig die je kindje helpen om veilig te groeien en de wereld te ontdekken. Denk aan een box in de woonkamer, een speelkleed, je kinderstoel voor aan tafel, het wipstoeltje én je traphekjes. Van al deze producten zijn talloze stijlvolle design varianten te vinden die passen bij jouw moderne interieur. Dus ook het traphekje!

Design traphekjes van fenss

Veel ouders weten (nog) niet dat er ook design traphekjes. Traphekjes die gezien mogen worden. Bovenal veilig, maar ook nog eens heel strak en modern.

 

SafetyDoor van Fenns is een design traphek voor een stijlvol interieur

fenss traphek SafetyDoor

 

Zoals de fenss SafetyDoor, een traphekje dat niet alleen een design uitstraling heeft maar ook uitermate betrouwbaar is. Dit metalen spijlenhekje is een veilig traphek met muurbevestiging. Het traphek is bovendien extra hoog, wat zorgt voor extra veiligheid voor de wat oudere kindjes. Bovendien is dit hekje in 2018 door de Consumentenbond als Beste getest (toen nog onder de merknaam A3 Baby & Kids).

Los van de veiligheid is dit een design traphek dat gezien mag worden in een stijlvolle woning. Het traphek is verkrijgbaar in wit maar ook in mat zwart voor de moderne en stoere interieurs.

 

Traphek Oslo past perfect bij een interieur vol design

fenss traphek Oslo

 

Ook de fenss Oslo is een design traphek voor stijlvolle ouders.

Het metalen traphekje Oslo is met zijn fraaie witte poedercoating een stijlvolle eyecatcher. Naast zijn robuuste samenstelling is hij ook nog eens heel veilig; voor ouders eenvoudig met 1 hand te bedienen maar níet te openen door jouw kindje. Niet voor niets in 2018 door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’ (toen nog onder de merknaam A3 Baby & Kids).

Vragen over onze design traphekjes?

Of hulp nodig bij het kiezen van een traphek dat past bij jouw interieur? Neem in dat geval contact met ons op. Bij fenss vind je altijd een traphekje dat in een modern interieur past. Onze traphekken zijn niet alleen veilig, maar ook heel stijlvol!

Up