✓ Gratis verzending

✓ Vandaag besteld = de volgende werkdag verzonden

Your cart

No products in the cart.

Shop

SafetyDoor traphek ~ mat zwart

SKU: 64629

Price: 84,95

Veiligheid in huis is belangrijk, zeker met kleine kinderen. Op de producten die je aanschaft voor de kindveiligheid in huis moet je blind kunnen vertrouwen. Vandaar dat ons SafetyDoor traphek zo geliefd is. Niet alleen is het door de Consumentenbond als beste getest (oktober 2018) maar het is zeker ook een passend traphek in een modern interieur.

Traphekjes hoeven allang niet meer standaard glanzend wit te zijn. Het fenss SafetyDoor traphek is uitgevoerd in robuust metaal en voorzien van een poedercoating in wit of mat zwart. Zo past dit traphek feilloos in elk interieur!

Veiligheid staat voorop. Het SafetyDoor traphek is extra hoog, wat zorgt voor extra veiligheid voor de wat oudere kindjes, en is verstelbaar in breedte van 75,5 tot 116 cm. Het traphek is eenvoudig met 1 hand te openen en is voorzien van een indicator die aangeeft of het hekje goed gesloten is.

Op voorraad

Quantity:
- +
Category:

Beschrijving

fenss traphek type SafetyDoor mat zwart
Zoek je een robuust en veilig traphek dat ook nog eens goed past bij je interieur? Een traphekje dat eenvoudig in breedte verstelbaar is en veilig is voor kleine kinderhandjes? Dan is het traphek SafetyDoor van fenss iets voor jou.

Nieuw! Uitvoering in mat zwart
Ons stoere mat zwarte traphek past helemaal in de trend van nu. Alle onderdelen zijn dan ook mat zwart, zelfs de schroefjes! Dit traphek past daardoor perfect in een strak of stoer interieur met industriële uitstraling.

Sluiting en montage
De fenss Safetydoor heeft een sluiting waarbij 2 handelingen nodig zijn om het hek te kunnen openen, voor kleine kinderhandjes dus onmogelijk. Voor ouders is het hek met 1 hand te openen, wel zo makkelijk met je kindje op de arm. Ook is het hek voorzien van een rood/groene indicator die aangeeft of het hekje goed gesloten is.

Dit hekje wordt met schroeven aan de muur bevestigd. Groot voordeel hiervan (t.o.v. een klemhekje) is dat je nooit een gevaarlijke drempel op de vloer hebt waarover je kunt struikelen.

Afmetingen
Het fenss SafetyDoor traphek is verstelbaar van 75,5 cm tot 116 cm breed waardoor deze voor bijna alle deuropeningen en trappen geschikt is. De SafetyDoor heeft een extra veilige hoogte van 80 cm (gemeten vanaf de vloer als het hek gemonteerd is). Dit is 15 cm hoger dan de eis uit de Europese norm NEN EN 1930:2011.

Veiligheid en garantie
Omdat kwaliteit bij ons al 30 jaar hoog in het vaandel staat geven wij 5 jaar garantie op het fenss traphek SafetyDoor. De SafetyDoor voldoet volledig aan de Europese norm NEN EN 1930:2011 en is door de Consumentenbond ‘als beste getest’ in oktober 2018.

Voordelen:

• Veilig en robuust traphek van metaal
• In 2 kleuren verkrijgbaar, wit & mat zwart
• Extra veilige hoogte van 80 cm (gemonteerd)
• Geen gevaarlijke drempel op de vloer
• Met 1 hand te openen en te sluiten
• Voorzien van indicator die aangeeft of het hek goed gesloten is.
• In de breedte verstelbaar van 75,5 tot 116 cm
• Als beste getest door de Consumentenbond in oktober 2018
• Voldoet aan Europese norm NEN EN 1930:2011
• 5 jaar garantie

Beschikbare kleuren
• Wit
• Mat zwart

Extra informatie

Merk

fenss

Model

SafetyDoor

Materiaal

Metaal

Kleur

Mat Zwart

Verstelbaar van

75.5 t/m 116 cm

Inclusief

Montagemateriaal en montagehandleiding

Garantie

5 jaar

EAN-code

8718868646293

Impressie


360º view


Montage


Veelgestelde vragen

Wat maakt de veiligheidshekjes van fenss SafetyDoor uniek?

  1. Kwaliteit en Veiligheid: fenss SafetyDoor hekjes worden geproduceerd met hoogwaardige materialen die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Ze zijn ontworpen om duurzaamheid te bieden en tegelijkertijd maximale veiligheid voor kinderen te waarborgen.
  2. Verstelbaarheid: Onze hekjes zijn ontworpen met verstelbare functies, waardoor ze passen op een breed scala aan deur- en trapopeningen.
  3. Veelzijdigheid: fenss SafetyDoor hekjes zijn niet alleen geschikt voor het beveiligen van trapopeningen, maar ook voor deuren en andere doorgangen in huis. Ze zijn ontworpen om aan verschillende behoefte te voldoen, of het nu gaat om het beschermen van kinderen of huisdieren.
  4. Gebruiksgemak: Onze hekjes zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor ze handig zijn voor dagelijks gebruik. Ze kunnen snel worden geopend en gesloten door volwassenen, terwijl ze toch stevig genoeg zijn om kinderen veilig binnen of buiten een bepaalde ruimte te houden.
  5. Garantie en Klantenservice: fenss staat achter de kwaliteit van zijn producten en biedt uitstekende klantenservice en garantievoorwaarden. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen met onze hekjes.
De veiligheid van kinderen staat centraal bij fenss SafetyDoor, daarom worden onze hekjes vervaardigd met hoogwaardige en veilig metaal.
Ja, fenss SafetyDoor hekjes zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor ze zowel gemakkelijk te installeren als te verwijderen zijn. Typisch worden onze hekjes geleverd met eenvoudige montage-instructies en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Zie voor een montage video:
Het fenss SafetyDoor traphek is verstelbaar van 75,5 cm tot 116 cm breed waardoor deze voor bijna alle deuropeningen en trappen geschikt is. De SafetyDoor heeft een extra veilige hoogte van 80 cm (gemeten vanaf de vloer als het hek gemonteerd is). Dit is 15 cm hoger dan de eis uit de Europese norm NEN EN 1930:2011.
Zorg ervoor dat het hekje volgens de meegeleverde instructies installeert. Controleer of alle onderdelen stevig zijn bevestigd en of het hekje op de juiste manier is gemonteerd tussen deur- trapopeningen.
Voldoet aan Europese norm NEN EN 1930:2011
Ja de hekjes van fenss bieden niet alleen bescherming voor kinderen, maar kunnen ook worden gebruikt om huisdieren veilig binnen of buiten bepaalde ruimtes in huis te houden. De stevige constructie en vellige vergrendelingssystemen van onze hekjes maken ze geschikt voor het beheersen van huisdieren, zoals honden en katten. Door het hekje te plaatsen op een deur- of trapopening kun u voorkomen dat uw huisdieren bepaalde gebieden betreden waar ze mogelijk niet mogen zijn, zoals kamers met kwetsbare voorwerpen, de trap of in de buurt van gevaarlijke plekken zoals de keuken tijdens het koken.
Nee. Als u een bevestigingsonderdeel mist, neem dan contact op met onze klantenservice. Het makkelijkste voor ons is dat u een foto stuurt van het traphekje of dat u het nummer doorgeeft van het ontbrekende onderdeel, dat te vinden is in de gebruiksaanwijzing. We staan klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat de u de benodigde onderdelen ontvangt voor een correcte installatie van uw fenss SafetyDoor hekje.
Om te bepalen of uw trapgat geschikt is voor een fenss SafetyDoor hekje, zijn er een paar belangrijke punten om te overwegen: Afmetingen van het trapgat: Meet de breedte van uw trapgat op verschillende hoogtes om te controleren of het hekje past. Fenss SafetyDoor hekjes zijn verstelbaar en geschikt voor verschillende breedte 75,5 tot 116 cm. Type trap: Controleer het materiaal en de constructie van uw trap. Fenss Safetydoor hekjes zijn over het algemeen geschikt voor standaard trappen, inclusief houten, metalen en betonnen trappen. Zorg ervoor dat het hekje stevig kan worden bevestigd aan de boven- en onderkant van uw trap. Montage boven een trap: plaats het traphek nooit lager dan de verdiepingsvloer en zorg d.m.v. de stand van de sluitplaat ervoor dat het traphek niet boven de trap kan draaien. Montage onderaan een trap: monteer het traphek aan de voorzijde op de 1e trede.
Ja, fenss biedt een garantieperiode van 5 jaar.
Fenss is ontworpen voor kinderen van 0 tot 24 maanden.
Regelmatig reinigen: Maak er een gewoonte van om het hekje regelmatig schoon te maken. Gebruik een mild reinigingsmiddel en een zachte doek om vuil en vlekken te verwijderen. Controleer de vergrendelingen: Controleer regelmatig of de vergrendelingen van het hekje goed werken en stevig vastzitten. Inspecteer op slijtage: Controleer het hekje regelmatig op tekenen van slijtage, zoals scheuren, breuken of losse onderdelen. Als u dergelijke problemen opmerkt, stop dan onmiddellijk met het gebruik van het hekje  en neem contact op met de klantenservice.
Nee, fenss Safetydoor zijn alleen bedoeld voor binnenshuis.
Ja, de hekjes van fenss zijn geschikt voor gebruik bovenaan trappen. In feite zijn de hekjes ontworpen en getest om te voldoen aan de veiligheidsnormen voor traphekjes, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor het beveiligen van de bovenkant van trappen en het voorkomen van valpartijen bij jonge kinderen.
Fenss biedt geen installatieservices aan voor klanten die hulp nodig hebben bij het plaatsen van het hekje. Onze hekjes zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en worden geleverd met duidelijke montage instructies om klanten te begeleiden bij het correct plaatsen van het hekje.
Absoluut, de fenss SafetyDoor hekjes zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik, zoals in kinderdagverblijven. De hekjes zijn ontworpen met het oog op veiligheid en duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in omgevingen waar meerdere kinderen worden verzorgd.
Mat zwart of wit.
De indicator op het fenss SafetyDoor hekje heeft de functie om aan te geven of het hekje goed vergrendeld is. Dit is een handige functie om te controleren of het hekje correct is gesloten en veilig is voor gebruik.
Meetlint of liniaal: Voor het nauwkeurig meten van de breedte van de deur- of trapopening waarin je het hekje wilt installeren. Potlood of markeerstift: Om markeringen te maken op de muur of het deurkozijn voor het plaatsen van bevestigingspunten. Boor en boorbits: om gaten te boren voor de schroeven Waterpas: Om ervoor te zorgen dat het hekje waterpas wordt geïnstalleerd. Gebruik het juiste bevestigingsmateriaal: houtschroeven voor houten ondergrond, muurpluggen en schroeven voor betonnen of stenen ondergrond.
We adviseren om de website van de consumentenbond te raadplegen. Bekijk hiervoor de video: https://www.consumentenbond.nl/traphekje/hoe-wij-testen
Ja, het fenss SafetyDoor hekje is beschikbaar in geselecteerde winkels, waaronder Babypark, Baby-Dump en Prénatal. U kunt langsgaan bij een van deze winkels om het hekje in het echt te bekijken, de kwaliteit te beoordelen en te testen hoe het werkt voordat u tot aankoop overgaat.

Up